Navigatie

Haarverzorging


Zorgvuldig en goed verzorgen van een haarstuk is essentieel voor een blijvend lange levensduur. Wassen is ook verzorgen. .

Het is belangrijk het haar met goede producten te behandelen. Een kam ruw door het haar trekken is funest, u kamt altijd van beneden naar boven alvorens u de haren wast. Essentieel is dat u producten gebruikt van Hair O Licious, Deze zijn speciaal ontwikkeld voor onze haarstukken en geven het haar wat het nodig heeft.

Wassen van het  haarstuk
De haren mag u nooit laten weken of laten drijven in een bak met water, haar zwelt en kan afbreken. Vul een kom of wasbak met een beetje lauwwarm water en meng dit met de extreme shampoo van Hair O Licious. Leg het haar in deze oplossing en haal de haren gedurende 30 seconden door het water. Haal het haar uit de oplossing en knijp met uw handen in het haar van boven naar  beneden alsof u een wollen trui wast. Spoel het haar vervolgens goed uit en herhaal de was behandeling. Haar dient altijd twee keer gewassen te worden.

Verzorgen van het haar stuk
Nadat u uw haar gewassen heeft legt u uw haarstuk op een handdoek en rolt deze op. Wring de handdoek zachtjes zodat het water wordt opgenomen. Verdeel vervolgens de Hair O Licious Extreme Mask over het handdoek droge haar en laat het product 15-20 minuten inwerken. Deze behandeling is een must na het wassen. De extreme mask zorgt er tevens voor dat de haarschubben sluiten en de kleur van uw haarstuk  behouden blijft.

Verzorging met Zijde producten of Olie
Als laatste na het uitspoelen van de extreme mask in de haren brengt u in het handdoek droge haar zijdeserum aan of een verzorgende olie.


Drogen en Stylen van uw echt haar haarwerk
Indien u uw haarstuk wilt föhnen of stylen met een stijl of krultang is dit geen probleem. Laat de tang (met keramische platen) nooit warmer worden dan
180 ◦ C.  Gebruik altijd een beschermingsproduct en verdeel dit ook over het haar. Een stijl of krultang kunt u gebruiken als het haar helemaal droog is. Het stijlen gaat gemakkelijker als u de top secret set op uw hoofd heeft of laat iemand het voor u vasthouden.

Gebruik van  haar cosmetica
Gebruik milde finish producten zoals wax, gel of een zachte haarspray voor de afwerking. Wij raden het gebruik van verstevigers extra strong af.

  • Hair O Licious extreme shampoo 236 ML
    Hair O Licious extreme shampoo 236 ML
    € 19,95
  • Hair O Licious extreme mask 225 ML
    Hair O Licious extreme mask 225 ML
    € 24,95

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2017 - 2018 hairolicious | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel